Dușan Uhrin jr. "Trebuie să schimbăm ceva, pentru că jocul nu ne merge. Va fi șanșa celor care nu au jucat prea mult"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli a rămas la un punct în spatele liderului, Oţelul Galaţi, care conduce Liga I cu 54 de puncte, iar urmează trei partide vor extrem de importante în cursa pentru titlu, jocurile urmând să se desfăşoare pe parcursul a doar opt zile.

Prima bătălie pentru alb-violeți se va da la Mediaș, miercuri, de la ora 21.00, cu Universitatea Cluj. Pe 30 aprilie, la Timișoara vine FC Brașov, iar pe 31 aprilie, urmează un meci extrem de important, cu FC Vaslui.

Va trebui să ne concentrăm din nou doar asupra noastră. Depinde totul doar de noi înşine, mai ales după ultimul meci, pe care noi l-am stricat. Doar noi ne putem... învinge. Avem nevoie de trei puncte în meciul de la Mediaş. În mod sigur, ne aşteaptă un meci greu, va fi un joc între două echipe echilibrate. Au o formaţie experimentată, singurul avantaj ar putea fi că ei nu joacă pe propriul stadion, ci pe o arenă neutră”, a declarat Dușan Uhrin jr.

Schimbări majore în primul 11

Antrenorul ceh pregătește cel puțin patru schimbări față de formula de start de la meciul cu Tg.Mureș. “Trebuie să schimbăm ceva, deoarece nu ne iese jocul. Şi cei care nu evoluează în mod constant vor primi şansă, acum e un moment în care trebuie să mă lămurească asupra calităţii lor”, a mai spus Uhrin jr.

Pentru meciul cu Universitatea Cluj, timișorenii nu se vor putea baza pe Costel Pantilimon, accidentat la meciul cu FCM Tg.Mureș. După estimările medicilor echipei, portarul ar putea să lipsească chiar trei săptămâni. Cisovsky, Mansour și Scutaru sunt și ei accidentați.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite