Vezi noul echipament alb-negru care va fi purtat de Poli la meciurile de pe teren propriu GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipament aniversar 90 de ani pentru Poli
Echipament aniversar 90 de ani pentru Poli

În anul în care clubul Poli aniversează 90 de ani de existenţă, fotbaliştii timişoreni vor evolua într-un echipament special care aminteşte de cel purtat în 1921. Primul meci în echipamentul aniversar va fi cel cu Steaua, de mâine, din Cupa României.

Sponsorul tehnic al celor de la Poli, Joma, a prezentat noul echipament cu care echipa bănăţeană va evolua pe teren propriu până la sfârşitul campionatului. Tricourile poliştilor, care vor fi purtate în premieră mâine seara, în meciul cu Steaua, din optimile Cupa României, sunt cu dungi verticale alb şi negru, la fel cum a evoluat echipa în 1921, anul în care a fost înfiinţat clubul.



Galerie foto

Echipament aniversar 90 de ani pentru Poli Timişoara Echipament aniversar 90 de ani pentru Poli Timişoara Echipament aniversar 90 de ani pentru Poli Timişoara

Echipamentul care aniversează cei 90 de ani are şi o siglă specială, realizat de Edi Jakabhazi, lector la Facultatea de Arte din Timişoara. Acesta este emblema echipei de acum 90 de ani. Pe tricou se află clădirea rectoratului Politehnicii, Opera Română şi Catedrala Mitropolitană.

Suntem primul club din România care va juca meciurile din campionat într-un echipament aniversar. Este doar începutul acestei colaborări cu firma Joma, cu care avem un contract pe cinci ani”, a declarat Gheorghe Chivorchian, directorul executiv al echipei Poli.

În scurt timp, la Timişoara se vor deschide două magazine de prezentare Joma şi unul online, pentru suporterii care nu sunt din oraş sau cei de peste hotare. Reprezentaţii firmei spaniole spun că vor avea materiale promoţonale pentru toate vârstele, de la copiii în cărucioare, până la suporterii care se duc pe stadioane.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite