Un şofer a fost prins conducând cu 127 kilometri pe oră în localitatea Voiteg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de şoferi au fost sancţionaţi în urma unei acţiuni ale poliţiştilor rutieri. Cei mai mulţi au fost amendaţi pentru că au călcat prea tare pedala de acceleraţie, şase dintre aceştia rămânând fără permis.

În urma desfăşurării acţiunii în cascadă de la sfârşitul de săptămână, ale poliţiştilor rutieri împreună cu cei de ordine public, au fost sancţionaţi aproape 200 de şoferi care au încălcat prevederile legale ale regimului rutier.

“Acţiunea a avut ca scop reducerea riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi şi mai ales prevenirea accidentelor produse ca urmare a încălcării limitelor de viteza impuse pe tronsoanele de drum”, a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt la IPJ Timiş.

În urma acţiunii s-a stabilit că majoritatea şoferilor care au fost sanctionaţi, respectiv 151, au călcat prea tare pedala de acceleraţie, şase dintre aceştia rămânând fără permis pentru că viteza lor era cu peste 50 km/h peste limita legala.

Au fost sancţionaţi şi opt şoferi pentru efectuarea manevrelor de depăşire în locuri nepermise, şoferi care au rămas şi fara permisele de conducere în următoarea perioadă.

A fost depistat un şofer din municipiul Ploieşti care conducea un autoturism pe DN 59, în localitatea Voiteg, cu o viteza de 127 Km/h. A fost sanctionat contravenţional cu 630 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere”, a mai spus Mezdrea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite