Peste 50 de persoane din trei localităţi din Timiş, evacuate în urma unei viituri pe Bega

0
Publicat:
Ultima actualizare:
54 de persoane au fost evacuate în Timiș
54 de persoane au fost evacuate în Timiș

54 de persoane din localităţile timişene Curtea, Margina şi Pietroasa au fost evacuate din case, în noaptea de duminică spre luni, în urma unei viituri pe râul Bega, din cauza căreia localitatea Pietroasa a rămas izolată, a declarat prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu.

Prefectul de Timiş, Eugen Dogariu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că localitatea Pietroasa a rămas izolată, în noaptea de duminică spre luni, din cauza ploilor abundente care au dus la formarea unei viituri pe râul Bega, astfel că 54 de oameni din zona Curtea - Margina- Pietroasa au fost evacuaţi din locuinţe, notează Mediafax.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a evacuat 54 de persoane din calea viituri venite pe râul Bega. De asemenea, avem case si curţi inundate, încă nu ştim câte, urmează să facem o evaluare în cursul zilei de astăzi", a spus Eugen Dogariu.

Potrivit acestuia, apele s-au retras, luni dimineaţă, iar utilaje ale Direcţiei Apelor „Banat" urmează să cureţe drumul de acces spre comuna Pietroasa, care este plin de pietre şi bolovani aduşi de viitură.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite