Un octogenar din Lugoj şi un valutist din Jimbolia au fost daţi dispăruţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au fost alertaţi de dispariţie persoanelor
Polițiștii au fost alertaţi de dispariţie persoanelor

Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi cu privire la dispariţia a două persoane, de la Lugoj şi Jimbolia. Cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi să apeleze serviciul de urgenţă 112.

Politistii din Lugoj au fost sesizati cu privire la disparitia lui Ion Stănciulescu, în vârstă de 80 de ani, care a plecat săptămâna trecută de la domiciliu şi nu a mai revenit. Din primele verificări s-a stabilit că octogenarul a plecat să îngrijească animalele pe care le deţinea pe strada Timisorii. La faţa locului, acesta a lăsat portmoneul cu bani, actul de identitate, ceasul, bicicleta şi cheile de la locuinţă.

Semnalmente bătrânului sunt: înălţime 1.60 m, aproximativ 75-80 kg, faţă ovală, păr carunt, ochi căprui, ten măsliniu. În ziua dispariţiei purta pantaloni din catifea de culoare maro, cămaşă albastră, şapcă neagră şi pantofi negri.

A dispărut un valutist

Politiştii din Jimbolia au fost sesizati despre dispariţia lui Liviu Mircea Jurcă, de 51 de ani, care sâmbătă a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Bărbatul a plecat cu autoturismul personal, spre centrul oraşului, unde acesta desfăşura activităţi ilegale de schimb valutar. Autoturismul a fost găsit de către concubina sa în parcarea unui supermarket din Jimbolia.

Concubina le-a spus poliţiştilor că în ziua dispariţiei a avut o discuţie telefonică cu Mircea Jurcă în care acesta i-a menţionat că se află în localitatea Grabaţ, în vizită la o persoană, iar din acel moment nu a mai putut fi contactat, telefoanele fiind închise.

Semnalmente: înălţime 1.75 m, greutate 70 Kg, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt, faţa ovală, ca semn particular are o proteza oculara în partea dreaptă. Posibil să fi purtat pantaloni albaştri, încălţăminte sport, bluză mânecă lungă bleu marin şi şapcă sport.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele disparute este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite