Cât de gros poate fi obrazul unora: au umplut malul Timișului cu gunoaie GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Așa arată "opera" de pe malul Timișului
Așa arată "opera" de pe malul Timișului

Bombă ecologică pe malul Timișului. De la Șag la Albina, albia este plină de gunoaie și deșeuri aruncate cu tupeu și iresponsabilitate de unii oameni. Nimeni nu face nimic și așteaptă voluntarii să vină să curețe mizeria

Resturi din construcții, televizoare, saci de gunoaie, toate astea zac în așteptarea voluntarilor de la asociațiile ecologice, cum ar fi Let’s Do It, care o dată pe an fac curat după nesimțiți. De la Șag la Albina, albia este plină de deșeuri aruncate cu tupeu și iresponsabilitate de unii oameni.



GALERIE FOTO

Din păcate problema pare de nerezolvat de vreme ce educația acestor oameni este egal cu zero, iar legile sunt slabe.

"Suntem singura țară din UE care dăm amenzi pentru astfel de fapte. Peste tot se dă privare de libertate, care se poate transforma în muncă în folosul comunității. Am avut discuții cu cei de la Serviciul de probațiune, cu Poliția Locală, cu Tribunalul. Momentan, doar cei condamnați penal, eventual, pot face munca în folosul comunității. Am dat și o Hotărâre de Consiliu Local în sensul acesta. Problema rămâne la cei sancționați cu contravenție. Notiunea de contravenție, trebuie să dispară. Să se treacă la penal, direct. Pentru așa ceva se impune pușcărie, nu amendă”, a spus Adrian Orza, consilier local și fost viceprimar al Timișoarei.

Până ca legea să fie modificată, cetățenii cu obrazul gros vor continua să arunce mizeria unde doresc ei, pe spațiul verde, pe malurile râurilor și în păduri, iar "fraierii" fac curat după ei.
 

Gunoaie pe malul Timișului
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite