Monica Anghel şi Bogdan Miu asaltaţi în direct la Timişoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatori ai emisiunii “Deşteptarea” au dat trezirea în cafeneaua Segafredo din centrul oraşului, în cadrul turneului Europa FM. Cafeneaua a fost plină între orele 6 şi 10.

Monica Anghel şi Bogdan Miu s-au instalat în cafeneaua Segafredo cu noaptea-n cap, iar de la ora 6 au intrat în direct pe Europa FM, cu obişnuitul program matinal “Deşteptarea”. Încă de la primele ore, localul a fost luat cu asalt de timişorenii care doreau să îşi bea cafeaua cu cele două vedete.

Primul invitat special în studioul amenajat în cafenea a fost Florian Mihalcea, preşedintrele Societăţii Timişoara, care a fost chestionat de cei doi realizatori despre Revoluţia din decembrie 1989. Apoi, Monica şi Bogdan au intrat în direct prin telefon cu alpinistul timişorean Horia Colibăşanu, care se află în munţii Himalaya, încercând să cucerească vârful Lhotse (8.516 m), al patrulea ca mărime din lume.



Galerie foto

Simona Amânar şi fotbaliştii de la LPS Banatul


Fosta campioană olimpică Simona Amânar (foto) a fost următorul invitat în “Deşteptarea”. Constănţeanca le-a explicat realizatorilor cum a ajuns să se mute la Timişoara. În cafenea şi-au făcut apariţia la un suc micuţii fotbalişti de la Liceul cu Profil Sportiv Banatul, alături de staful tehnic şi directorul şcolii, Marius Cociu. Fotbaliştii se pregătesc pentru participarea unei nou ediţii la Cupa Danone.



Cel mai numeros public din ţară


Monica Anghel a fost de foarte multe ori în concert la Timişoara, ea fiind foarte aproape să se aleagă cu o cântare şi în aceste zile. A declarat însă că nu a bătut palma cu organizatorii evenimentului. “Mă bucur să revin la Timişoara, unde am fost de multe ori. Este extraordinar că au fost atâţia oameni la cafea cu noi. Pot să spun că a fost cel mai numeros public de până acuma. Nu ne-am aşteptat”, a declarat Monica Anghel.



Miu a devenit fan Poli

Spre deosebire de colega ei, Bogdan Miu s-a aflat pentru prima dată la Timişoara. “Este un oraş care îmi place foarte mult. Mă simt aici ca într-un parc. E foarte multă verdeaţă. Plus că m-am decis acum să devin fanul echipei de fotbal Poli. Ei vreau să câştige campionatul”, a spus Bogdan Miu.



Emisiuna s-a încheiat la ora 10, însă realizatorii matinalului au rămas pentru încă o oră să dea autografe şi să facă poze cu fanii. După Ploieşti, Craiova, Braşov şi Constanţa şi Timişoara, turneul Europa FM va continua cu Oradea - 13 mai, Galaţi - 20 mai, Cluj - 27 mai, Iaşi - 3 Iunie, Sibiu - 10 iunie.

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite