Investiţii în Timiş. Noul Mall din Timişoara va avea o suprafaţă închiriabilă de aproape 40.000 de metri pătraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa va arăta la final Plaza Mall din Timişoara
Aşa va arăta la final Plaza Mall din Timişoara

Judeţul Timiş este considerat în continuare o zonă propice pentru afaceri, iar investitorii nu lipsesc de pe piaţă. Unul dintre cele mai importante obiective care se va ridica în viitor în Timişoara, în zona Modern, este Plaza Mall, ale cărui lucrări de construcţie vor începe în primul semestru al anului viitor, urmând ca inaugurarea să fie în toama lui 2013.

„Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 80.000.000 de euro, având o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 38.500 de metri pătraţi şi o suprafaţă totală de 65.000 de metri pătraţi", ne-a spus Camelia Ioo, leasing coordonator la Plaza Centers Management România. Locaţia de pe Calea Dorobanţilor va găzdui peste 150 de magazine, printre ele numărându-se branduri de fashion cunoscute la nivel naţional şi internaţional, un supermarket, cinema, centru de distracţii, electronice, electrocasnice, cafenele şi restaurant.

O altă investiţie, finalizată deja, a fost inaugurată zilele trecute, în apropierea Aeroportului Internaţional Traian Vuia. Este vorba despre Eurorent Airport şi de cel de-al doilea depozit logistic operat de Cargo-Partner România. Investiţiile făcute până în prezent depăşesc suma de 4 milioane de euro.

Află mai multe despre investiţiile din Timiş în săptămânalul ADS Timişoara.

image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite