Un jandarm își face datoria în timpul liber: a prins un hoț care fura din mașini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmul, care se îndrepta către serviciu, pe Bulevardul Republicii, a observat un bărbat care a furat o servieta de pe banchea unei mașini și a luat-o la fugă. După o urmărărire ca în filme, l-a imobilizat pe hoț.

În această dimineață, un angajat din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, a reținut un hoț, care tocmai furase o servită dintr-o mașină. Jandarmul, care se îndrepta către serviciu, pe Bulevardul Republicii, a observat un bărbat a deschis portiera unei mașini, a furat servieta de pe banchetă și a luat-o la fugă. Deși a fost văzut de numeroși cetățeni, având în vedere că zona este una circulată, nimeni nu s-a încumetat să intervină. Jandarmul aflat în civil s-a simțit obligat să își facă datoria și a fugit după hoț, iar după o urmărire ca în filme a reușit să îl placheze.

Citeşte şi:
Reţea de hoţi „rurali" la Bacău: au furat din două case "marfă" de 20.000 de euro


La faţa locului s-a deplasat echipajul de intervenţie din cadrul grupării mobile care după ce au restituit servieta păgubitului, l-au condus pe Gheorghe V., care are domiciul în Satu Mare, la sediul unităţii unde i s-au întocmit actele de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite