Timişoara: 33 de elevi nu au intrat la liceu nici după a doua încercare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: 33 de elevi nu au intrat la liceu nici după a doua încercare
Timişoara: 33 de elevi nu au intrat la liceu nici după a doua încercare

Jumătate dintre elevii nerepartizaţi după prima admitere au rămas şi acum fără loc.



A doua etapă a repartizării computerizate s-a încheiat.  În Timiş au mai fost 66 de elevi nerepartizaţi şi peste 560 de locuri libere la liceele teoretice şi grupurile şcolare din judeţ.  Dintre aceştia, 33 au reuşit să ocupe un loc la liceu. Trei alţi elevi din judeţele învecinate au fost admişi la şcolile din Timiş.


Clase pentru toată lumea


Aceştia nu au reuşit să prindă un loc nici la această sesiune de admitere pentru că au optat pentru şcoli dintr-o anumită zonă unde nu au mai fost locuri libere. „Asta s-a întâmplat dacă, spre exemplu, elevii din Sânnicolau au trecut pe listă şcolile de acolo şi acolo toate locurile au fost ocupate. În aceste cazuri, dacă sunt suficienţi elevi şi nu depăşim suma locurilor alocate pe judeţ, se poate constitui o altă clasă”, a spus Sorin Ionescu, inspector de specialitate în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş.


Jumătatea care a rămas nerepartizată va putea completa din nou fişele de înscriere pentru a treia sesiune de repartizări computerizate.  Aceasta va avea loc la începutul săptămâniii viitoare. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite