A început goana după bilete pentru meciul Poli - Steaua din Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galeria Commando Viola se pregăteşte de spectacol pentru meciul cu Steaua
Galeria Commando Viola se pregăteşte de spectacol pentru meciul cu Steaua

Începând de astăzi se pot cumpăra bilete pentru partida Poli Timişoara -  Steaua Bucureşti, contând pentru optimile de finală ale Cupei României. Preţurile sunt identice ca cele din Liga a II-a.

Suporterii alb-violeţi au ocazia să cumpere bilete pentru meciul Poli – Steaua, de joi, de pe arena “Dan Păltinişanu”, din optimile de finală ale Cupei României. Preţurile tichetelor sunt aceleaşi ca în jocurile din Liga a II-a: 8 lei la peluze, 12 lei la tribunele I şi II, 20 de lei la tribuna 0, 150 de lei la lojă şi 200 de lei la VIP.

În meciul cu Chindia au fost puţini spectatori la stadion, dar la partida cu Steaua sunt sigur că va fi un alt număr. Aş fi foarte mulţumit să vină să susţină aceşti băieţi”, a declarat Vali Velcea, antrenorul celor de la Poli.

Locurile de unde pot fi procurate biletele sunt cele cunoscute de fani: de la magazinul "Viola" (vestiarele de la tribuna II), de la casieriile stadionului "Dan Paltinisanu", de la Casa Tineretului, de lângă centrul comercial "Bega", din Piaţa Operei şi "Iulius Mall". Fiind vorba de o competiţie diferită, abonamentele de campionat nu sunt valabile la acest joc.

Poli a câştigat toate meciurile din acest sezon, de pe teren propriu. Cinci victorii acasă în Liga a II-a plus una în Cupa României, cu Ceahlăul. Partida cu Poli-Steaua este programată de la ora 20.45.




Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite