Timişoara: O încăierare în trafic între doi şoferi a fost oprită cu greu de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de taxi şi un alt conducător auto s-au luat la bătaie în Calea Buziaşului după ce nu şi-au acordat prioritate.

Poliţiştii de la Secţia 2 au fost sesizaţi prin intermediul apelului de urgenţă la 112 cu privire la o altercaţie între doi conducători auto în trafic, în zona Calea Buziaşului, din Timişoara Poliţiştii au identificat o autoutilitară indicată de persoana care a făcut sesizarea, acesta susţinând că  maşină se afla cealaltă persoana implicată în altercaţie.

S-a procedat la legitimarea acesteia, stabilindu-se că se numeşte C. V. SORIN, de 31 ani, domiciliat în Timişoara. Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale conform prevederilor art.2, pct.1 din Legea 61/1991 modificată.

„Referitor la aspectele privind agresarea sa, persoana care a făcut sesizarea, S. Sorin, din Timişoara, a fost îndrumat la Institutul de Medicină Legală pentru obţinerea certificatului medico-legal şi să depună plângere scrisă în termen de 60 zile la Secţia 2 Poliţie.

În cauză, cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii incidentului”, a spus Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite