Timişoara: S-au scos autobuzele care vă duceau la hypermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii şi devenii trebuie să aibă şi bani de bilet înainte să-şi umple coşurile de cumpărături.

Obişnuiţi să ajungă gratis la cumpărături, să-şi umple plasele, iar apoi să se întoarcă acasă tot gratuit, bănăţenii trebuie să găsească alte mijloace de transport pentru a  ajunge la hypermarketurile Real din Timişoara şi Deva.

„Transportul gratuit de călători, efectuat cu microbuze, pe rutele care fac legătura magazinului Real cu mai multe puncte ale oraşului, nu mai este disponibil”, a spus Adriana Pita, reprezentant „Real Hypermarket Romania”. Renunţarea la transportul gratuit pentru clienţi se datorează faptului că procentul cumpărătorilor care beneficiau de această facilitate a fost foarte redus.

„S-au avut în vedere unele considerente legate de existenţa unor alternative viabile oferite de reţeaua de transport în comun”, a declarat Adriana Pita. Pentru a ajunge la Real, timişorenii pot lua firobuzul 17 sau Expres 1 pentru a ajunge la magazinul din Calea Aradului, sau autobuzul 31 pentru cel din Calea Şagului. Devenii au la dispoziţie o nouă linie de autobuz, care leagă cartierul Solidarităţii de magazinul Real.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite