BĂTAIE DE JOC: Lucrări de doi lei pe şantiere de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au verificat mai multe lucrări din oraş aflate în derulare sau finalizate deja. Concluzia a fost că, pe lucrările plătite cu milioane de euro, au apărut deja probleme. Într-unul din cazuri, primăria a dat şi o amendă de aproape jumătate de milion de lei.

Ieşirea din Timişoara spre Cenad a intrat în reparaţii capitale în toamna anului trecut. Primăria vrea să lărgească drumul la patru benzi pentru a fluidiza traficul. Constructorul a intrerupt lucrările în perioada iernii şi le-a reluat odată cu venirea primăverii, dar reprezentanţii primăriei nu sunt mulţumiţi de lucrările realizate până acum. „Executantul nu a respectat condiţiile necesare la aşternerea stratului de uzură pe sectoarele începute, fapt pentru care  nu i s-a mai permis începerea de noi lucrări pe alte tronsoane, până nu este corespunzător realizată cea de pe tronsonul pe care s-a lucrat”, a spus viceprimarul Sorin Grindeanu. Valoarea investiţiei de pe Calea Torontalului se ridică la aproape 6.000.000 de lei.

Probleme pe lucrări noi

O altă stradă cu probleme este Grigore Alexandrescu, arteră ce face parte din inelul IV. Strada a fost refăcută în perioada 2008-2009, dar au apărut deja probleme. Lucrarea, care a costat peste 4,5 milioane de lei este în garanţie, astfel că firma care a finalizat-o trebuie să o repere pe cheltuială proprie. Nici pe Moise Doboşan nu s-au făcut lucrări mai bune. Firma, care ar fi trebuit să repare drumul aflat în garanţie, a primit şi o amendă de peste 470.000 de lei. Lucrarea de aici a costat 3.000.000 de lei.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite