O femeie şi-a lipit de corp 169 de pachete de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de Frontieră Timişoara Foto: Arhivă
Poliţiştii de Frontieră Timişoara Foto: Arhivă

Poliţiştii de frontieră timişeni împreună cu inspectorii vamali au descoperit 169 pachete de ţigări de contrabandă, cu timbru sârbesc ascunse pe corpul unei persoane pentru a fi introduse ilegal în România.

La Punctul de Trecre a Frontierei Moraviţa s-a prezentat pentru intrarea în ţară cetăţeanul român Alina R., în vârstă de 25 ani. După efectuarea formalităţilor de frontieră, poliţiştii de frontieră au suspectat că tânăra ar încerca să introducă ilegal în România produse accizabile şi au solicitat sprijinul inspectorilor vamali în vederea efectuării unui control amănunţit.

Femeia nu a avut nimic de declarat, dar în urma controlului corporal s-au găsit, ascunse pe corp 169 pachete de ţigări („Fast”, Pall Mall Blue Superslims” şi „Pall Mall Blue” – cu timbru Serbia).

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 1.690 lei s-a ridicat în vederea confiscării, iar cetăţeanului român i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite