Romeo Dunca: „Românii sunt un popor de hoţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romeo Dunca a pornit afacerile cu un TIR pe care el îl conducea. Acum Dunca are 600 de camioane, dar este scârbit de ţara în care a făcut avere.

Milionar aflat în Top 500 Forbes pe locul 192, cu o avere de aproximativ 45 de milioane de euro, Dunca se plânge că este furat ca la drumul mare de angajaţi, clienţi şi stat, iar situaţia l-a adus într-o stare în care este scârbit de tot.

Hoţia, fenomen natural
„Plătesc sute de mii de euro pe lună la bugetul de stat. Am rezistat pe piaţă. Nu am trimis oameni afară. Ne luptăm cu clienţii care ne păcălesc şi nu plătesc, ne luptăm cu şoferii care vin şi ne fură, ne luptăm cu fiscul, cu autorităţile care ne-ar lua pielea de pe noi. În loc să ne ajute şi să ne protejeze ca şi firmă care aducem bani la bugetul de stat şi plătim 700-800 de oameni, toţi ne râd în nas”, se revoltă Dunca. Acesta spune că de la Vlad Ţepeş încoace hoţia este un fenomen natural şi obişnuit în România.

„Statul român este un hoţ”
Milionarul este la fel de revoltat împotriva statului ca şi împotriva angajaţilor care îl păgubesc de zeci de mii de euro. „Cine îmi asigură liniştea ca eu să pot să plătesc 500.000 de euro pe lună impozite? Statul român, care este un hoţ?! Mi-a luat cu japca miliarde. Am sentinţă de la Curtea Supremă. Statul e un hoţ”, susţine milionarul. Acesta mai spune că s-a săturat de tot, dar nu mai poate da înapoi pentru că s-a implicat prea mult.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite