Un doljean a străbătut Europa fără să aibă permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră timişeni de la Cenad au depistat un conducător auto, cetăţean român care a prezentat la control un document fals pentru că nu poseda permis de conducere valabil.

La Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român, Ion C. în vârstă de 24 de ani, din judeţul Dolj care conducea un autoturism marca BMW. Şoferul a străbătut fără probleme mai multe ţări din Europa.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră i-au solicitat bărbatului să prezinte pe lângă documentele necesare trecerii frontierei şi permisul de conducere.

Şoferul a prezentat la control un permis de conducere internaţional care nu îndeplinea condiţiile de forma şi de fond ale unui permis de conducere autentic. Astfel, au fost solicitate verificări suplimentare prin Biroul Naţional Interpol. În urma verificărilor a fost stabilit faptul că persoana în cauză nu poseda permis de conducere.

Pe numele persoanei în cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite