eRomânia are nevoie de eBebeluşi ca să cucerească lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe net, eRomânia are nevoie de ebebeluşi
Pe net, eRomânia are nevoie de ebebeluşi

Pe Internet, eRomânia a ajuns a cincea putere mondială. Cu esoldaţi pregătiţi, ediplomaţi inteligenţi şi epoliticieni cinstiţi, 18.770 de ecetăţeni luptă pentru ca eRomânia să-şi menţină poziţia de lider printre puterile lumii.

Jucătorii care s-au alăturat comunităţii române găzduite de jocul eRepulik au cucerit teritoriu după teritoriu, iar până de curând nimic nu părea că stă în calea evoluţiei lor. Înainte de Sărbători, Ungaria a ocupat eTransilvania, eMaramureşul şi eCrişana, teritorii care aparţineau, până atunci, eRomâniei. eCetăţenii români nu au luat pauză nici în vacanţa de iarnă, când s-au mobilizat, pentru ca după Revelion, să-şi recucerească cele trei regiuni. Pentru că au nevoie de forţe proaspete, ecetăţenii fac apel pentru ca noi ebebeluşi să se alăture eRomâniei, în jocul de strategie eRepublik.

Potrivit ecetăţenilor români, ePolonia a avut în luna decembrie un baby boom puternic şi a cucerit eGermania, eRomânia a cucerit eBulgaria şi se luptă cu esârbii. Principalul duşman al eRomâniei rămâne eUngaria.

Ţelurile eRomâniei pentru luna ianuarie includ o creştere economică de 15 procente, o creştere a populaţiei cu zece la sută, precum şi controlarea regiunilor de bază.

Cum devii cetăţean al eRepublik

Pe pagina principală a eRepublik există butonul „Devino cetăţean", complează câmpurile, dovedeşte că eşti "fiinţă umană" tastând câteva litere deformate, apoi verifică-ţi email-ul pentru a primi mesajul de confirmare. Loghează-te şi poţi începe aventura.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite