Mai puţine bătăi şi violuri, dar mai multe omoruri. Vezi care este cea mai înfiorătoare crimă din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta, în Timiş au fost înregistrate mai puţine sesizări la infracţiunile de mare violenţă, cum sunt tentativa de omor, vătămarea corporală gravă, violul şi loviturile cauzatoare de moarte. Singura faptă unde sunt înregistrate creşteri este cea de omor.

Mai puţină violenţă în Timiş. Aceasta este concluzia datelor de bilanţ pe prima jumătate a acestui an, analizate în comparaţie cu perioada similară din 2010. „În cursul trimestrului I al acestui an, au fost înregistrate cu aproximativ 10 % mai puţine sesizări la infracţiunile de mare violenţă. Astfel, sunt consemnate scăderi la faptele de tentativă de omor, vătămare corporală gravă, viol şi la lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, singura faptă unde sunt înregistrate creşteri fiind cea de omor", ne-a spus Andreea Cinteză, de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

CRUZIME CRIMINALĂ A agresat o fetiță de zece ani, după care a ucis-o și a lăsat-o într-un canal

"Monstrul" pedofil care a violat şi ucis o fetiţă de 10 ani a murit singur în spital. Mama sa l-a renegat, dar aducea pufuleţi familiei victimei

Psihologii sunt de părere că agresivitatea apare în cazul persoanelor care au traume din copilărie. „Întotdeauna oamenii care ajung să lovească au fost agresaţi ei înşişi. Acesta este modelul familial prin care îşi rezolvă problemele. Când vorbim despre crime, vorbim deja de patologie, de oameni cu probleme psihice. Agresivitatea din jurul nostru la nivel social este în creştere", ne-a spus psihologul Monica Verba.

Cine este monstrul care a agresat, ucis şi aruncat în canal o fetiţă de zece ani. Criminalul este cunoscut de localnici drept consumator înrăit de alcool

Mama fetiței violate, ucise şi aruncate în canal este înfundată în datorii. Femeia negocia un job, în timp ce fiica sa era ucisă

În primul trimestru din acest an, în Timiş au fost sesizate patru infracţiuni de omor (faţă de niciuna în primele şase luni din 2010), două de tentativă de omor, 27 de vătămare corporală gravă, 15 de viol şi una de lovituri cauzatoare de moarte.

Ucigaşul care a violat, omorât şi aruncat în canal o fetiţă de 10 ani a dormit în casa ei după crimă

image
image

Cel mai îngrozitor caz s-a înregistrat în luna iunie, când într-un canal din Jimbolia a fost găsit trupul neînsufleţit al unei fetiţe de 10 ani. Aceasta a fost sugrumată şi abandonată. Înainte de a-i lua viaţa, criminalul, Andrei Gyarmati, de 40 de ani, a deflorat-o pe micuţă cu degetul. Bărbatul, identificat şi arestat în scurt timp, şi-a pus capăt zilelor două luni mai târziu. Individul s-a spânzurat în arestul IPJ Timiş. Medicii au reuşit să îl resusciteze, însă criminalul a murit ulterior la spital.

Monstrul care a violat şi ucis fetiţa de 10 de ani din Jimbolia era îndrăgostit de victimă, spun psihologii

Monstrul care a violat şi ucis o fetiţă de 10 ani a fost dus la Jilava pentru expertiza psihiatrică

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite