Un contrabandist de ţigări a murit într-un cumplit accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mercedesul a ajuns în reclama benzinăriei OMV Sursa foto: opiniatimisoarei.ro
Mercedesul a ajuns în reclama benzinăriei OMV Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Bărbatul de 35 de ani şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă după un accident care a avut loc pe Calea Aradului din Timişoara. Poliţiştii au descoperit pe bancheta din spate două baxuri de ţigări netimbrate

Accidentul s-a întâmplat pe Calea Aradului, la ultima intersecţie semaforizată din oraş, unde, se pare că şoferul unui a Mercedes a trecut pe roşu. Dinspre Arad venea o altă maşănă, un VW, a cărui şofer a încercat să întoarcă în dreptul benzinăriei OMV.

A urmat impactul dintre cele două maşini, iar Mercedesul a fost proiectat în reclama benzinăriei. Medicii de la SMURD, care au ajuns la faţa locului, nu au mai putut salva viaţa omului bărbatului din Mercedes. Poliţiştii spun că acesta a avut ghinion pentru că nu a purtat centură şi s-a lovit cu capul de parbriz, decedând pe loc.



Foto: www.opiniatimisoarei.ro

Accident Timişoara

Tot din spusele poliţistului, persoana care a murit era un cunoscut traficant de ţigări, patron al unei shaormării din Peciu Nou. Aşa se face că maşina a fost transportată în curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţia, unde oamenii legii au descoperit, pe bancheta din spate, două baxuri de ţigări netimbrate, provenite din Serbia.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite