Timişoara: O armată de mămici a declarat război boschetarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: O armată de mămici  a declarat război boschetarilor
Timişoara: O armată de mămici a declarat război boschetarilor

Zeci de părinţi vor semna o petiţie la Primărie, sătui de boschetari, alcoolici şi şmecherii care strică liniştea copiilor din parcul "Petofi", din zona Freidorf.

Micuţul parc "Petofi" este plin toată ziua cu copii mici. Înainte de lăsarea serii, peste 50 de micuţi se înghesuie la joacă în parcul aflat vizavi de Liceul "Auto". Locuitorii se plâng însă de numeroase probleme.
Nu există poliţist comunitar aşa ca în alte parcuri şi mai nou au apărut şi aurolaci, pe lângă boschetarii pe care îi aveam în “ingrijire” până acum. Acum îşi dispută teritoriul şi au început să se bată în văzul copiilor noştri”, spune Diana Nemeth, una din mămicile nemulţumite.

Liceenii fac ravagii

Avem probleme şi cu câinii vagabonzi. Beţivii dorm pe bănci. Am chemat poliţia să vină pentru că un aurolac trăgea din pungă printre copii”, a spus Dana Manole, o altă mămică. “Pentru că nu este iluminat, seara se face şi sex. E mai ieftin ca la un hotel. Când începe şcoala ne certăm cu tinerii să îi lase pe copii pe tobogan şi huţuluş”, a spus Cosmin Contea, un tată care a ieşit cu copilul în parc.

Vor gard şi trecere de pietoni

O altă problemă este lipsa unor garduri care să împrejmuiască parcul, astfel că micuţii lăsaţi nesupravegheaţi ar putea ajunge oricând pe drumul circulat de maşini. “În jurul parcului nu avem o trecere de pietoni. Măcar un gard mic să monteze, pentru că cei mici sunt neastâmpăraţi, vor să alerge”, a declarat Emilia Moraru.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite