Vasile Blaga îi aminteşte de datorie lui Frunzăverde: "Să nu uite că are şi el obligaţii faţă de partid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Blaga a făcut astăzi o vizită surpriză la Timişoara, deşi mai multe surse susţineau, de dimineaţă că el s-ar afla în drum spre Reşiţa, unde va încerca să-l convingă pe Sorin Frunzăverde să revină asupra deciziei de a părăsi PDL în favoarea PNL.

Vasile Blaga a făcut câteva declaraţii, pentru reporterii Adevărul Timişoara, în legătură cu plecarea lui Sorin Frunzăverde din partid. "Am vorbit şi astăzi cu el la telefon. Am încercat să-l fac să înţeleagă că nu este cea mai bună alegere din viaţa lui politică. Nu puteam să-l conving. De fapt, ştiam ce gândeşte de mai mult timp. Eu nu puteam să mă duc la Reşiţa, dar speram să fie acolo domnul Boc sau alţi conducători ai partidului, pentru că trebuie să ne asigurăm că există continuitate. Până la urmă trebuie să aibă cineva grijă de partid". Blaga şi-a exprimat regretul faţă de plecarea lui Frunzăverde, însă nu a ratat momentul să-i reamintească ce a făcut partidul pentru el.

"Îmi pare rău că pleacă din partid, sunt dezamăgit, dar să nu uite că are şi el obligaţii faţă de partid. De trei ori a fost deputat din partea PD. Ştiu de problemele din partid. Eu nu am niciodată de acord cu migraţiile politice. Sper să nu mai fie şi alte plecări din partid. Nu sunt convins că va putea face politică de dreapta în USL. Se ştie că acolo social-democraţii decid, mai ales dacă vor câştiga alegerile. Sorin Frunzăverde este de dreapta, dar nu sunt convins că va putea face politică de dreapta în USL. Nu-l văd pe Ilieascu făcând politică de dreapta". A venit special la Timişoara la lansarea unui tratat de inginerie termică, scris de profesorul Gavril Creţa. Acesta a fost coordonatorul de licenţă al lui Blaga, în 1981. "Este o vizită planificată de mult timp, am venit exclusiv pentru lansarea acestei cărţi pe care am sprjinit-o şi eu", a mai spus Blaga.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite