O bancă a lansat „Facebook-ul pentru oameni de afaceri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii de afaceri pot intra mai uşor în contact unii cu ceilalţi
Oamenii de afaceri pot intra mai uşor în contact unii cu ceilalţi

Oamenii de afaceri români au la dispoziţie o nouă modalitate de a intra în contact unii cu ceilalţi, de a găsi oportunităţi de business, de a-şi face firmele mai vizibile şi, mai ales, de a învăţa şi de a ajunge la idei bune pentru viitoarele afaceri.

Reprezentanţii BCR au prezentat astăzi, în Timişoara, un portal care există de ceva vreme online şi care poate facilita relaţiile dintre oamenii din mediul de afaceri. Este vorba despre site-ul www.bcrclubantreprenori.ro.

„Este un fel de Facebook pentru oamenii de afaceri. Conţine detalii care îi ajută să intre în contact unii cu alţii, să găsească oportunităţi, dar şi idei. Asigură un plus de vizibilitate, însă şi o activitate continuă de consultanţă şi training", a explicat Cristian Dan Bogdan, Corporate Executive Direcor al Corporate Commercial Center BCR Timiş.

„Facebook-ul oamenilor de afaceri" se adresează tuturor, nu doar clienţilor băncii. Pe site pot fi găsite ştiri despre noutăţi legislative şi informaţii complete în ceea ce priveşte activitatea economică. De asemenea, tot pe respectivul portal se fac traininguri online. Crearea unui cont şi accesul pe site sunt gratuite.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite