Timişoara: Un sat bănăţean stă pe un butoi de pulbere din cauza romilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Un sat bănăţean stă pe un butoi de pulbere din cauza romilor
Timişoara: Un sat bănăţean stă pe un butoi de pulbere din cauza romilor

Doi tineri sunt acuzaţi de lipsire de libertate, ameninţare şi ultraj, după ce au sechestrat un tânăr şi apoi au fost fugăriţi de tot satul. Ei vor fi duşi azi la arestare.

CITEŞTE şi:

Acţiune în forţă a trupelor speciale într-o zonă controlată de romi (GALERIE FOTO)

Oamenii din Satchinez au ieşit pe străzi, în noaptea de miercuri spre joi, să-i vânteze pe Sorin Kovacs, de 23 de ani şi Gheorghe Kovacs, de 30 de ani, doi fraţi care au băgat spaima în săteni.

Fitilul a fost reprezentant de faptul că tinerii s-au dus la un loc de joacă al copiilor, de unde au luat un puşti şi l-au băgat într-un tomberon. El s-a aşezat peste tomberon şi a stat minute în şir acolo, în timp ce copilul plângea şi spunea că se sufocă.

Apoi s-a dus acasă şi a luat o coasă şi s-a plimbat pe străzile din sat, ameninţând cu moatea pe toţi sătenii. Trupele speciale ale Poliţiei Timiş au intervenit, după ce zeci de săteni i-au vânat prin sat pe cei doi fraţi.

Sătenii spun că fraţii Kovacs sunt implicaţi zilnic în scandaluri şi au fost prezentaţi de mai multe ori în faţa instanţei, însă nu au fost arestaţi. Oamenii spun că îşi vor face singuri dreptate dacă nici de această dată cei doi nu vor fi arestaţi,

„Tinerii vor fi duşi astăzi la arestare”, a spus Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite