Marian Iancu: “Vreau ca jucătorii să îşi forţeze limitele în cele cinci meciuri rămase”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Poli au ajuns în situaţia să nu mai depindă de rezultatele altor echipe, de acum totul depizând de ei, pentru câştigarea primului titlu din istorie. Cu cinci etape înainte de finalul campionatului timişorenii se află pe primul loc în Liga I, la un punct în faţa Oţelului şi două de FC Vaslui.

Înainte de meciurile de pe terenul celor două rivale, Poli va avea, cel puţin teoretic, o misiune mai uşoară, mâine seara, cu FC Braşov. Partida se va juca pe sadionul “Dan Păltinişanu”, începând cu ora 21.30. Marian Iancu, patronul echipei bănăţene le-a transmis jucătorilor să îşi forţeze limitele în acest final de sezon, care i-ar putea aduce foarte mulţi bani şi glorie. “Numai de noi depinde să câştigăm campionatul. Vreau ca jucătorii să îşi forţeze limitele în cele cinici meciuri care au mai rămas. Comandamentul supreme se află în fiecare dintre ei. Cei care nu pot, nu sunt dispuşi, e bine să îl anunţe pe Duşan Uhrin. Astfel îl ajută şi pe antrenor să ia cele mai bune decizii. Să se gândească fiecare la familia lui, la copii, la viitor, la bani”, a declarat Marian Iancu.

Acesta afirmă că de acum nu mai are cum să intervină şi nu mai are rost nici să pună presiune pe fotbalişti. “Eu nu tratez superficial problemele de la echipă, nici pompieristic. Reacţiile mele au fost gândite şi nu erau spuse la primul impuls. De acum, nu mai depinde de mine”, a mai spus Iancu.

“Lucruri ciudate la Galaţi”


Boss-ul echipei alb-violete s-a aşteptat ca şi echipele cu care Poli se luptă la titlu să se împiedice în această săptămână. Iancu susţine că la meciul de ieri dintre Oţelul – Gaz Metan Mediaş (2-2) au fost momente care îl pun pe gânduri. “Au fost lucruri ciudate la Galaţi. Foarte ciudate. Până la urmă a existat o justiţie divină”, a declarat Marian Iancu.



Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite