Un băcăuan, hoţ de palmieri, ficuşi şi trandafiri japonezi, a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moldoveanul este la a cincea "vizită" la poliţie
Moldoveanul este la a cincea "vizită" la poliţie

Poliţiştii locali l-au reţinut pe bărbatul de 53 de ani în timp ce avea asupra lui un palmier de un aproape un metru şi jumătate. Băcăuanul a mai fost prins de cinci ori cu plante furate

Poliţia Locală din Timişoara se confruntă în ultima perioadă cu tot mai multe şi mai surprinzătoare cazuri de furturi. Ultimul caz este cel al unui băcăuan, aciut în capitala Banatului, care a fost prins în Parcul Central cu un palmierul asupra lui. Luat la întrebări, bărbatul de 53 de ani a recunoscut că a furat planta din scara unui imobil din zona Bălceascu. Acesta este deja o mai veche cunoştiinţă a poliţiştilor.

 “Aceasta este a cincea oară când bărbatul este depistat şi predat de către poliţiştii locali la Poliţia Municipiului Timişoara. El a mai sustras şi în lunile mai, august şi decembrie 2011, dar şi în urmă cu aproximativ două săptămâni ghivece cu plante precum palmier, trandafiri japonezi, ficuşi din scările unor imobile din zonele Şagului, Lipovei, Unirii şi de pe str. C. Brediceanu”, a declarat Dana Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

Hoţul de plante a fost predat la Secţia 1 pentru continuarea cercetărilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite