Timişoara: "Ne-am asigurat un loc în istorie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: "Ne-am asigurat un loc în istorie"
Timişoara: "Ne-am asigurat un loc în istorie"

Jucătorii timişoreni au fost în culmea fericirii după eliminarea deţinătoarei Cupei UEFA din Liga Campionilor. "Poli" şi-a asigurat aseară încă cel puţin opt jocuri în cupele europene.

Alexa şi colegii săi nu au apucat, însă, să savureze prea mult reuşita, pentru că au primit doar două ore libere după partidă, intrând apoi în cantonament pentru meciul cu Poli Iaşi de duminică. "Important este că ne-am calificat. Nu sărbătorim, mergem direct la cantonament, poate mâine vom sărbători un pic. Am jucat cu suflet şi s-a văzut rezultatul. Publicul a fost extraordinar, ne-a ajutat foarte mult", a spus Artiom Karamyan.

"Tensiunea acumulată în ultimele zile a răbufnit şi ne-am bucurat ca nişte copii. Sper să reuşim să ne calificăm mai departe", a declarat Alex Bourceanu, jucător care va fi suspendat pentur următorul meci după ce a luat cartonaş galben atât la Doneţk, cât şiş la Timişoara. "Nu-mi pare rău că voi rata următorul meci, am pus şi eu umărul puţin la aceast reuşită şi cred că toţi jucătorii avem locul nostru în istoria clubului Poli Timişoara. Această bucurie eclipsează faptul că nu voi juca în primul meci al turului următor", a mai spus Bourceanu, jucător care a mărutrisit că a avut emoţii la debutul său pe stadionul Dan Păltinişanu.

Gigel Bucur, autorul celor două goluri care au adus calificarea, se gândeşte deja mai departe. "Deocamdată ne-am asigurat locul în Liga Europa, sperăm să ajungem în Liga Campionilor, să reuşim să facem cât mai multe puncte pentru România", a declarat atacantul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite