UPDATE Un bărbat s-a aruncat de la etajul șapte al Spitalului Județean din Timisoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Cuculescu
Ioan Cuculescu

Un pacient internat la secția de Gastro-enterologie a Spitalului Județean din Timișoara s-a aruncat de la etajul șapte și a căzut pe o mașină a SMURD-ului

UPDATE

Medicii nu au reușit să salveze viața bărbatului care s-a aruncat de la etajul șapte al Spitalului Județean. Decesul acestuia a fost consemnat după o oră de luptă a doctorilor, care nu au putut face nimic în fața leziunilor grave ale sinucigașului. Gestul acestuia se pare că s-a datorat stării sale de sănătate, el fiind internat cu cancer în fază terminală și avea dureri foarte mari.

Un nou caz șocant la Timișoara. În urmă cu puțin timp, un bărbat în vârstă de 47 de ani, care era internat la secția de Gastro-enterologie a încercat să se sinucidă. Acesta s-a aruncat de la etajul șapte al spitalului și a căzut pe o mașină a SMURD-ului, care era parcată în apropiere de clădire. Bărbatul a supraviețuit, însă starea lui este foarte gravă, iar medicii l-au supus imediat unor intervenții chirurgicale.

Tragedie la Timişoara: un medic şi-a pus capăt zilelor. Nu a suportat gândul cancerului

„Un echipaj de la Secția 2 s-a deplasat la fața locului și încearcă acum să  aflăm motivul pentru a vrut să își ia viața. Nu a lăsat niciun bilet. Medicii încearcă să îi salveze viața, dar se pare că starea lui este foarte gravă”, a declarat Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Există un martor care a văzut grozăvia, care este liftier. Acesta a declarat că l-a plimbat toată ziua cu liftul și a remarcat că este extrem de supărat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite