Cătălin Botezatu şi-a ales un lugojean în echipa de manechini! Află despre cine este vorba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Armando Lungu. FOTO: redesteptarea.ro
Armando Lungu. FOTO: redesteptarea.ro

După ce l-a descoperit pe Sergiu Barboni, burlacul lugojean de la Antena 1, Cătălin Botezatu îşi propune să-şi sporească echipa de manechini cu încă un lugojean. Conform redesteptarea.ro, numele lui este Armando Lungu, cel care în urmă cu câteva lui a făcut reclamă la Gilette.

"S-ar putea să fiu şi eu printre manechinii lui Botezatu, pentru că am purtat ceva discuţii cu el. El mi-a propus acest lucru, însă urmează să mai vorbim. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Din toamnă este posibil să mă mut cu Sergiu la Bucureşti. Mă voi concentra în primul rând pe fitness, însă part- time voi practica modellingul", a declarat Armando Lungu pentru redesteptarea.ro.

Armando este foarte bun prieten cu "Burlacul", au copilărit împreună, iar numele primului a rezultat dintr-un pariu făcut de taţii celor doi. "Taţii noştri au jucat fotbal împreună şi s-au înleles foarte bine. La un pahar de vorbă au stabilit un lucru, ţinând cont că ambele soţii trebuiau să nască în aceeaşi perioadă: primul născut dintre mine şi Sergiu să se numească Armando, după Diego Armando Maradona, fotbalist pe care părinţii noştri îl admirau. Întâmplarea a făcut că eu m-am născut în 28 iunie, iar Sergiu în 5 iulie. Dacă Sergiu se năştea înaintea mea, atunci el se numea Armando", a povestit Armando, pentru sursa citată.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite