FOTO Idei trăznite de campanie la Timişoara: jocuri de cuvinte şi candidatul Superman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lupta electorală pentru Timişoara se dă nu doar prin afişele lipite pe panourile special amenajate, ci şi pe internet, unde unul dintre candidaţii la Primărie pozează în rolul lui Superman.

"Gârboni învinge inerţia din administraţie!" este sloganul ataşat unei fotografii trucate care îl înfăţişează pe candidatul independent Ioan Gârboni în ipostaza celebrului supererou, zburând deasupra Timişoarei.

O altă echipă inventivă este cea a Uniunii pentru Timiş, formată din PNŢCD şi UDGR, care l-a propus drept candidat la funcţia de primar pe Adrian Orza. Afişele şi sloganurile acestuia se adresează mai degrabă tinerilor, ţinând cont că posterele conţin şi un QR Code care poate fi citit doar cu un smartphone. Afişele viceprimarului se bazează şi pe jocuri de cuvinte, unele cu numele acestuia, cum ar fi "contiNOUtate", "motOrza", "luptătOrza" sau "viitOrza", alături de sloganul campaniei, "Administraţie. Nu politică!".

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

image

Unul dintre favoriţii apropiatelor alegeri, cel puţin înaintea operaţiei la inimă, Nicolae Robu, candidatul Uniunii Social Liberale (PSD şi PNL), a optat pentru o variantă clasică a afişelor, cu imaginea candidatului alături de slogan în varianta cea mai simplă, dar şi cu promisiunile către electorat în varianta mai elaborată. Sloganul candidatului USL este "Schimbarea în bine depinde de tine".

Campania PDL şi, implicit, a lui Gheorghe Nodiţi, se învârte în jurul sloganului "Timişoara pe primul loc!", oarecum asemănător cu cel al candidatului independent Ioan Gârboni, care are şi el afişe "clasice", pe lângă cele mai puţin obişnuite de pe internet. "Timişoara înainte de toate!" scrie pe afişele directorului Filarmonicii "Banatul", care îi îndeamnă pe alegători să semneze Manifestul pentru Timişoara.

Fostul prefect Ion Răducanu, candidat la Primărie din partea UNPR, spune "Gata! Aveţi curaj! Votaţi schimbarea!" pe afişe, în timp ce candidatul PRM, Grigore Trif încearcă să atragă electoratul cu o rimă: "Dacă vreţi un alt destin, votaţi vulturul creştin!".

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Timişoara despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite