Candidatul USL la Primăria Timişoarei, Nicolae Robu, a fost internat în spital cu probleme cardiace UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre favoriţii în cursa pentru fotoliul de primar al Timişoarei se află la Institutul de Cardiologie din Timişoara, unde a mers luni dimineaţă pentru investigaţii medicale.

UPDATE, ora 18.30

Adrian Orza, viceprimarul Timișoarei, unul din contracandidații lui Nicolae Robu la șefia primăriei, a transmis un comunicat la aflarea veștii că liderul liberalilor a fost internat la spital.

“Am aflat de problemele de sănătate, probleme cardiovasculare, ale domnului Robu. Îi doresc, cu sinceritate, o însănătoșire grabnică. Sănatatea este importantă,  în fiecare moment al vieții noastre. Îl astept pe domnul Robu, refăcut, astfel încât să putem dezbate, în fața orașului, proiecte și idei, de importanță pentru fiecare dintre noi, cetățenii acestui oraș, acum, când se decide viitorul acestuia pentru următorii patru ani”,
a declarat Adrian Orza.

UPDATE, ora 17.30


Dan Diaconu, șeful de campanie PNL, a afirmat că starea de sănătate este bună, însă medicii de la Insititutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara l-au internat pentru investigații amănunțite.

"Nicolae Robu a fost internat în cursul zilei de marți pentru investigații medicale de specialitate. Menționăm că nu s-a pus și nu se pune problema retragerii din cursa pentru Primăria Timișoara. Campania USL în Timișoara va fi continuată de echipa de campanile până la ieșirea domnului Nicolae Robu din spital Sperăm că va ieși cât mai curând. Întâlnirile la care trebuia să fie prezent neapărat au fost anulate, iar cele la care nu este nevoie de el vor continua", a declarat Dan Diaconu.

Medicii vor oferi, mâine, rezultatele asupra investigațiilor pe care le realizează. "În week-endul care a trecut, domnul Robu a avut un puseu de tensiune. Problemele de acest tip nu sunt legate doar de stres. Nu avem deocamdată nicio informție cum că ar fi nevoie de o intervenție chirurgicală. Medicii cu care am vorbit au spus că va fi externat în cel mai scurt timp", a mai spus Dan Diaconu, șeful campanile electorale PNL.
 

Stresul campaniei electorale începe să-şi facă simţite efectele. "Astăzi a mers la spital pentru investigaţii. Încă se fac analize, e vorba de unele probleme cardiace", a spus Alina Sabou, purtător de cuvânt al PNL Timiş. Specialiştii cardiologi de la Institutul de Cardiologie vor decide, în urma investigaţiilor medicale, dacă este nevoie de o intervenţie chirurgicală.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite