Anunţ surpriză: Ioan Gârboni rămâne în cursa pentru Primăria Timişoara, dar îşi îndeamnă alegătorii să-l voteze pe Nicolae Robu UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Filarmonicii "Banatul" din Timişoara şi-a anunţat strategia surprinzătoare în cadrul unei conferinţe de presă, astăzi. Candidatul independent la fotoliul de primar al oraşului spune că, din cauză că ştie că nu are şanse să iasă câştigător, îi îndeamnă pe timişoreni să voteze cu Nicolae Robu.

ORA 15.00 Nicolae Robu a aflat de declaraţia lui Ioan Gârboni cu puţin timp în urmă, în timpul înregistrărilor pentru o emisiune la o televiziune locală. "Este o supriză şi pentru noi acest lucru şi îi mulţumim domnului Gârboni pentru încredere", a declarat Alina Sabou, purtător de cuvânt al PNL Timiş.

Anunţul lui Ioan Gârboni a fost făcut astăzi, în jurul prânzului. Potrivit mai multor sondaje, candidatul USL Nicolae Robu are prima şansă în cursa pentru fotoliul de primar al oraşului, urmat de Adrian Orza, viceprimar, candidat din partea Uniunii pentru Timiş, iar pe locul trei se situează Ioan Gârboni. Directorul filarmonicii a declarat că aceste cifre l-au făcut să-şi regândească strategia în campanie. El rămâne în cursa pentru Primăria Timişoarei, însă îşi îndeamnă alegătorii să voteze cu Nicolae Robu.

"Ţinând cont de ultimele sondaje şi că m-am detaşat de ceilalalţi candidaţi, am decis să fac acest lucru. Asta, şi pentru că mă gândesc la Timişoara şi îmi pasă de acest oraş. M-am gândit că Nicolae Robu este cel mai bun, pentru că în programul său electoral este stipulat faptul că va dori obţinerea de fonduri pentru Timişoara, precum şi un plan administrativ pentru oraş. Consider că este candidatul care le întruneşte pe toate. Eu personal am primit garanţii de la USL că Timişoara va primi fonduri pentru proiectul "Timişoara Capitală Culturală", a spus Gârboni în conferinţa de presă.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Timişoara despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite