O timişoreancă la emisiunea X Factor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoreanca Diana Hetea s-a calificat în sferturile de finală de la X Factor. Foto: Arhiva personală
Timişoreanca Diana Hetea s-a calificat în sferturile de finală de la X Factor. Foto: Arhiva personală

Diana Hetea a strălucit, din nou, sâmbătă seara, cu un glas care a emoţionat juriul. Artista este violonistă şi a făcut modelling. Diana Hetea a primit numai cuvinte de laudă din partea juriului, săptămâni la rând. Timişoreanca de 32 de ani s-a calificat în sferturile de finală pentru X Factor.

Provenind dintr-o familie de artişti, cântăreaţa consideră că are destinul legat de tot ce este frumos. Diana Hetea şi-a descoperit dragostea pentru muzică încă de la vârsta de şase ani, îndrumată de părinţii ei.


La scurt timp după ce a început cursurile de vioară, Diana şi-a dat seama că muzica o defineşte şi a urmat studiile în acest domeniu, până la absolvirea Facultăţii de Muzică din Timişoara. Arta este o trăsătură care îi defineşte pe toţi membrii familiei sale, tatăl ei fiind pictor-grafician, iar fratele, pianist. „Cred că moştenesc şi talentul tatălui meu, înclinaţia spre artă, spre tot ceea ce este frumos. Tatăl meu este pictor-grafician şi şi-a pus foarte mult amprenta asupra mea şi a fratelui meu“, a explicat tânăra. În urmă cu câţiva ani, Diana a decis să îşi exploateze şi calităţile vocale iar, la îndemnul profesorilor, a început să cânte.


„Nu am cântat de mică. Anumiţi profesori, în special cei de teorie, mi-au spus că am o voce foarte clară, dar nu am fost preocupată de acest aspect până acum câţiva ani, când am hotărât că ar fi momentul să abordez o nouă provocare şi am început să studiez serios, singură. La numai câteva luni, am participat la concursul Megastar şi am ajuns în semifinale“, îşi aminteşte Diana. Tânăra are o dragoste înnăscută pentru scenă. Pe lângă spectacolele de vioară şi voce, a făcut şi modelling, în Capitală, timp de câţiva ani.
„Am fost imaginea unei clinici private de chirurgie plastică din Bucureşti şi model de lenjerie intimă“, a explicat aceasta. Ba mai mult, planurile de viitor ale timişorencei includ chiar lansarea unei case de modă în capitala Banatului, după ce Diana şi-a descoperit înclinaţiile pentru design vestimentar. „Am avut astfel de preocupări, încă de când eram mică. Sper că visul meu va deveni realitate cât de curând“, îşi doreşte tânăra.


„Domeniul în care vreau să excelez este, însă, muzica. Ceea ce mă interesează, în special, este performanţa. Cel mai înalt scop la care visez este să ajung artist internaţional, dar fiecare drum începe cu un pas“, a concluzionat aceasta.

Talent
Diana Hetea cântă la vioara, este model şi vrea să îşi facă o casă de modă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite