Designerii vestimentari timişoreni îşi pregătesc colecţiile de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Motişan pregăteşte creaţii realizate prin îmbinări de croşetărie lucrată manual, tricot şi dantelă. Designerii vestimentari timişoreni ne promit că vor pregăti piese care vor scoate în evidenţă feminitatea.

„Voi aborda croiuri clasice, cu îmbinări din diferite texturi, din croşetărie lucrată manual, tricot realizat industrial şi manual şi dantelă realizată industrial, iar la bază totul este fir tricotat”, a spus Mihaela Motişan, subliniind faptul că se va axa pe tricotaje. Pentru spectaculozitate, va folosi inserţii din diferite materiale. Designerul va reveni la tricotajele cu care s-a lansat şi va folosi nuanţe de gri, crem, corai, negru ori culori metalizate.

„Voi crea ideea de senzaţional prin aplicarea unor materiale cu broderie spartă direct pe piele. Modul de îmbinare şi texturile, materialele folosite, te trimit la garderoba bunicii. Ţinând cont de faptul că în ultima perioadă se poartă lucrurile vechi pe care nu toată lumea le are în garderobă, vom reinventa vechiul”, a mai afirmat Mihaela Motişan.
Elena Mihaela Popescu pregăteşte o colecţie romantică: „Merg pe o linie de croi simplă, clasică. Culorile pe care le am în vedere sunt bej cu negru, în principiu, şi accente de verde şi coral. Ţinutele se conturează cu aplicaţii manuale – perle şi paiete. Folosesc şi catifea neagră şi dantelă brodată. Adaptez hainele în funcţie de necesitatea şi stilul propriu al clientelor”.

Cristina Lazăr se pregăteşte să devină mămică, astfel încât fetiţa pe care o va aduce pe lume se află pe primul loc. În ceea ce priveşte ţinutele de gală pe care le va pregăti pentru toamnă, designerul ne-a spus că va urmări feminitatea. „Galbenul şi roşul se păstrează şi se reinterpretează în colecţiile de toamnă-iarnă. Nu e acelaşi roşu ca în vară, ci unul mai profund. Materialele pentru care am optat sunt brocardurile, stofele cu caşmir, ţesăturile de calitate, din mătase, voalul, potrivite pentru ţinutele de gală”, a afirmat Cristina Lazăr.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite