VOCEA VESTULUI Poftiţi la balamuc, pe Aeroportul Internaţional Timişoara!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mălin Bot este redactor-şef Adevărul de Seară Timişoara
Mălin Bot este redactor-şef Adevărul de Seară Timişoara

Principala poartă aeriană a Banatului este condusă de oameni care habar nu au pe ce lume trăiesc. A fost balamuc pe Aeroportul Internaţional Timişoara, după ce s-a anunţat o ameninţare cu bombă într-un avion care tocmai decolase.

Directorul aeroportului, un ilustru domn anonim Sămărtinean, numit recent, a anunţat iniţial că este vorba de o cursă Wizz Air şi că avionul a fost întors la sol. Apoi a anunţat că şi o cursă Carpatair este sub ameninţare. Oficialii companiei aeriene au negat însă că ar avea vreun avion în aer, decolat de la Timişoara.

La scurt timp noul purtător de cuvânt al Aeroportului, o domnişoară bâlbâită căreia nu i-a reţinut încă nimeni numele, a spus că este vorba, totuşi, de un singur avion. În cele din urmă, s-a livrat o nouă informaţie, conform căreia există şi un al treilea avion, care venea de la Bucureşti şi care era tot sub ameninţarea cu bombă. În mai puţin de o oră s-au făcut publice informaţii contradictorii şi nimeni nu a lămurit pe nimeni ce se întâmplă de fapt la Timişoara.

Jurnaliştii aflaţi la aeroport, pentru a înţelege ce se petrece acolo, erau ţinuţi la poartă de forţele de ordine. Directorul şi purtătorul de cuvânt erau prea ocupaţi să croşeteze informaţii aiuritoare în direct, la televizor. Problema este că tot acest balamuc, în care se vorbea de trei aeronave cu sute de pasageri la bord, s-a consumat sub privirile îngrozite ale rudelor celor aflaţi în aceste avioane. Numai în cursa Wizz Air erau 165 de persoane despre care rudele lor aflau îngrozite, de la televizor, că au viaţa în pericol.

Cine şi cum plăteşte pentru zecile de minute în care sute de persoane au fost ţinute sub teroare de nişte incapabili care au aterizat în ceaţă la conducerea aeroportului ?

CITEŞTE DETALII MAI JOS:


Femeia-fantomă, iubita imaginară a teroristului, a deturnat avionele spre Timişoara cu o coincidenţă
Teroristul din Constanţa a sunat de pe telefonul fix de acasă ca să anunţe amplasarea bombelor
500 de lei, amenda pentru „teroriştii" care fac ameninţări false cu bomba în România
Constanţa: UPDATE Sora teroristului: „Era schizofrenic şi paranoic“

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite