FOTBAL Ultimul examen înainte de retur pentru Poli Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duşan Uhrin le promite fanilor bănăţeni că echipa ca juca spectaculos
Duşan Uhrin le promite fanilor bănăţeni că echipa ca juca spectaculos

Fotbalişti de la Poli Timişora vor juca astăzi, de la ora 14.00, pe stadionul „Ştiinţa", meciul amical contra sârbilor de la Vojvodina Novi Sad. partida va avea loc, începând cu ora 14.00, pe arena „Ştiinţa", situată între Facultatea de Construcţii şi cea de Mecanică.

Fotbaliştii de la Poli au intrat pe ultima linie înanintea reluării sezonului oficial. Jucătorii lui Duşan Uhrin jr. îşi vor tura motoarele la maxim în ultimul meci amical din pauza competiţională. Adversarii de astăzi sunt cei de la Vojvodina Novi Sad, echipă care ocupă locul trei în Superliga din Serbia. Pentru a nu deteriora gazonul de pe stadionul „Dan Pălinişanu", meciul va avea loc, începând cu ora 14.00, pe arena „Ştiinţa", situată între Facultatea de Construcţii şi cea de Mecanică.

Este ultimul meci în care Uhrin jr. va avea ocazia să regleze mecanismele echipei în vederea meciului cu Gaz Metan Mediaş, care se va desfăşura exact peste o săptămână.

„Mai avem acest meci cu Vojvodina, după care voi anunţa dacă ce jucători vor pleca şi dacă mai avem nevoie de un transfer. Sezonul de trasferuri se va închide cu 14 de ore înainte primului meeci oficial", a spus Duşan Uhrin jr.

S-au pus în vânzare Policardurile

Oficialii clubului Poli au pus în vânzare policardurile pentru jocurile de acasă din sezonul de primăvară al Ligii I, ediţia 2010-2011. Suporterii alb-violeţi pot achiziţiona abonamentele la următoarele preţuri: 60 de lei la peluze,100 de lei la tribunele I şi II, 190 de lei la tribuna 0 şi 1.500 de lei scaunul la lojă. Abonamentele pot fi cumpărate la sala situată în curtea interioară a vestiarelor de la stadionul „Dan Păltinişanu", de luni până vineri, între orele 9 şi 17.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite