Culmea disperării şi depravării: se prostituează cu bebeluşul lângă ea, în cărucior GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia se plimba cu bebelusul in zona Calea Lugojului, portiunea „rezervata“ prostituatelor
Femeia se plimba cu bebelusul in zona Calea Lugojului, portiunea „rezervata“ prostituatelor

Calea Lugojului din Timişoara a fost astăzi scena unei întâmplări greu de înţeles. La ieşirea din Timişoara, după ultima staţie de troleibuz, unde este zona în care fac prostituatele trotuarul, a apărut un cărucior cu un bebeluş. Reporterii ADS Timişoara au fotografiat scena după ce un timişorean a sesizat situaţia.

Copilul a fost plimbat de una dintre prostituate în timp ce o alta acosta clienţii. Imaginea a şocat un timişorean care sesizat redacţia Adevărul de Seară. Reporterii ajunşi la faţa locului au surprins imagini cu bebeluşul plimbat de una dintre prostituate în zona luată sub control de acestea.

EXCLUSIV Suflete inocente schilodite în familii de coşmar. Drama copiilor unei prostituate şi bebeluşul găsit între droguri

Sărăcia extremă, lipsa de educaţie şi alte lipsuri împing unele mame la gesturi extreme. Un astfel de gest a comis o prostituată din Timişoara care a ieşit să facă trotuarul cu un bebeluş de câteva luni în cărucior.  


Femeia se plimba cu bebelusul in zona Calea Lugojului, portiunea „rezervata“ prostituatelor

Nu e caz singular

Direcţia pentru Protecţia Copilului a încercat să afle detalii despre acest caz, dar până la sosirea echipei speciale la faţa locului femeia şi bebeluşul au dispărut. "Din păcate nu este primul caz reclamat la Protecţia Copilului, în care o mamă care practică prostituţia este reclamată că îşi neglijează copilul", a spus Smaranda Marcu, purtătoarea de cuvânt a Protecţiei Copilului Timiş.

Tatăl proxenet, mama prostituată

Chiar săptămâna aceasta am avut un caz în care patru copii au fost scoşi dintr-o familie în care mama era prostituată, iar tatăl proxenet. În asemenea cazuri e recomandată apelarea numărului 116 111. Şi în cazul semnalat de dumneavoastră se va deschide o anchetă. În cel mai rău caz se va ajunge la decăderea familiei din drepturile parentale", a mai spus Smaranda Marcu, purtătoarea de cuvânt a Protecţiei Copilului Timiş.



Poliţia face razii şi atât


Din păcate, cazurile de prostituţie nu sunt o noutate, dar în permanenţă Inspectoratul de Poliţie Timiş a încercat să ţină sub control situaţia. Periodic, cu ajutorul secţiilor de poliţie, sunt organizate razii pe această temă. Marea problemă este cauzată de faptul că legea nu ne permite să facem altceva decât să aplicăm contravenţii. Problema este că majoritatea contravenţiilor nu sunt achitate, iar instituţia noastră nu are puterea să îi execute pe debitori", a spus Mădălina Mezdrea, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Malin Bot pe platforma "ideilibere.ro":

Timişoara: Un cititor a fotografiat prostituatele care aveau cu ele un copil

vezi video cu emisiuni realizate de Malin Bot şi citeşte alte detalii, mai jos:

  

Libertatea cuvântului ne aparţine nouă şi nimic nu poate să o îngrădească, dacă noi nu vrem asta

image image image image image image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite