Crimă după o noapte înecată în votka şi bere: un oier l-a înjunghiat pe musafirul mamei lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Goriţa Florea, o femeie de 61 de ani şi Nicolae Popovici, un bărbat de 54 de ani, au fost duşi astăzi la Judecătoria Timişoara, cu propunere de arestare preventivă, după ce au înjunghiat un alt bărbat de 58 de ani, Spirea Cerneschi, care este concubinul femeii.

Femeia de 61 de ani şi soţul ei, de 58 de ani, locuiau în casa unei bătrâne din Carani, Maria Popovici . Cei doi nu aveau locuinţă, iar vârstnica s-a oferit să-i ajute, mai ales că aceştia erau prieteni ai fiului ei, în vârstă de 54 de ani. Cele trei persoane dormeau în aceeaşi cameră, în timp  ce mama dormeam în camera alăturată. Scandalurile, înjurăturile şi beţiile erau la ordinea zilei în acea casă, doar că în noaptea de luni spre marţi, lucrurile au mers mai prost ca niciodată.

Din banii câştigaţi din oierit, Nicolae Popovici a cumpărat o sticlă de bere la doi litri şi încă o sticlă de vodkă. De luni seara, până marţi în zori, oierul s-a cinstit musafirii.

"Eu nu am putut să închid niciun ochi că aşa mare a fost gălăgia. Ştiu doar că la cinci dimineaţa, am auzit-o pe Goriţa urlând. Atunci l-am văzut pe celălalt musafir mort. Fiul meu avea sânge pe mâini. Nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat", spune cu lacrimi în ochi Maria Popovici. Femeia a văzut cum ambulanţa sosită la faţa locului nu a mai putut să îl ajute cu nimic pe Spirea Cerneschi. În prezent, mama oierului lucrează de zor să scoată toată mobila din camera unde a avut loc crima ca să o pună pe foc. Femeia nu vrea să mai aibă amintiri de la crimă.

image

Foto: nici măcar mama suspectului principal nu crede în nevinovăţia acestuia

Goriţa Florea, concubinul mortului, a fost audiată ore în şir de poliţişti, dar femeia nu îşi aduce aminte de prea multe de la crimă, pentru că în momentele cheie dormea, după ce s-a cinstit toată noaptea. "Ştiu că luni seara m-am dus să cumpăr nişte ţigări şi prin faţă mi-a trecut o cucuvea. Chiar îmi spuneam că o să moară cineva, dar nu credeam că iubitul meu. Gazda o vrut să mă omoare pe mine, dar iubitul meu mi-a sărit în apărare. Tot pieptul i-a fost plin de sânge", îşi aduce aminte Goriţa Floarea.

image

Foto: concubina mortului încă nu şi-a revenit din şoc

Crima din Carani a împărţit comunitatea în două părţi, mulţi dintre localnici considerând că moartea lui Spirea Cerneschi a intervenit din cauza alcoolului, bărbatul fiind cunoscut pentru timpul mare pe care îl petrece prin baruri. În plus, victima avea numeroase probleme de sănătate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum a survenit moartea victimei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite