Doi tineri riscă să înfunde puşcăria după ce au furat bijuterii de aproape 2.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au reţinut doi tineri din Timişoara, suspecţi în cazul a două furturi de bijuterii care au avut loc acum două zile în municipiu. Cei doi au furat inele, lănţişoare şi brăţări de aur dintr-o bijuterie şi dintr-o casă de amanet.

Tinerii au 22 şi 20 de ani şi sunt suspecţi în cazul furturilor de bijuterii care au avut loc în Timişoara acum două zile. Poliţiştii au avut informaţii conform cărora cei doi sunt autorii hoţiei de 8.200 de lei. Din datele anchetatorilor, marţi, timişorenii au urmărit activitatea la o casă de amanet şi la o bijuterie, cele două locaţii fiind una lângă cealaltă. Tinerii au intrat în cele două locaţii şi au furat obiectele de valoare, lănţişoare, inele, brăţări, în valoare totală de 8.200 de lei.
Poliţiştii i-au reţinut joi dimineaţă pe cei doi suspecţi, care urmează să fie duşi procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara unde urmează să fie audiaţi. Ulterior, ei vor fi prezentaţi magistraţilor de la Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriţi timisoara.adevarul.ro pentru a afla detalii despre cei doi tineri, dar şi de ce au furat bijuterii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite