Circulaţia trenurilor între Timişoara şi Sibiu se va modifica în luna mai din cauza unor lucrări de investiţii pe această rută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Călători a anunţat că începând cu data de 2 mai se vor face lucrări în mai multe zone din ţară, pe ruta Timişoara - Sibiu, astfel că începând cu această dată vor fi anulate câteva trenuri. Călătorilor li se recomandă ca înainte de a se pregăti de călătorie să ceară informaţii la birourile speciale din gările CFR.

Potrivit CFR se vor face lucrări între halta de mişcare (Hm) Cunta şi staţia Miercurea Sibiului şi între Hm Apoldu de Sus şi Hm Sălişte, în perioada 2-21 mai, cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică. Din această cauză vor fi unele modificări în circulaţia trenurilor.

Astfel, trenul accelerat 1812/-1 Timişoara Nord - Vinţu de Jos - Sibiu se va anula pe relaţia Vinţu de Jos - Sibiu şi va circula pe relaţia Timişoara Nord - Vinţu de Jos, iar trenul accelerat 1813/-2 Sibiu - Vinţu de Jos - Timişoara Nord se va anula pe relaţia Sibiu - Vinţu de Jos şi va circula pe relaţia Vinţu de Jos -Timişoara Nord.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite