VEDETE BĂNĂŢENE Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase are adresă clonată pe facebook GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cineva se ţine de glume cu timişoreanca Brigitte Sfăt. Prietena fostului tenismen Ilie Năstase s-a trezit că are un cont nou pe facebook pe numele ei, despre care afirmă că habar nu are cum a apărut.


click pe poze pentru fotogaleria cu imagini trucate cu Brigitte şi Năstase

image

Iubita lui Ilie Năstase, obişnuită să socializeze cu facebook, a descoperit cu surprindere o cerere de prietenie venită din partea altei... Brigitte Sfăt. Interesant este că fosta vedetă Playboy nu ştie cum apărut şi nici cine administrează acest nou cont. Brigitte i-a avertizat pe cei peste 500 de prieteni că nu răspunde pentru mesajele şi dialogurile clonei ei.

„Dragii mei, nu ştiu cui îi plac glumele proaste dar cineva mi-a făcut o pagină de facebook cu poze din adevarata mea pagină. Eu nu sunt cea care are pagina <Brigitte Sfăt>, nu eu răspund la mesaje şi nu îmi asum responsabilitatea pentru dialogurile date de pe acea pagina", a transmis Brigitte Sfăt amicilor de pe pagina ei de facebook.

Brigitte şi „Nasty" în ipostaze SF

Între timp, Brigitte Sfăt şi-a îmbogăţit fotografiile cu o colecţie unicat în care apare alături de Ilie Năstase în diferite ipostaze SF, realizate într-un program special. Astfel, cei doi pot fi văzuţi pe coperta unui album de artă, pe mash-ul gigant de pe o clădire din America, pe o mondedă, pe un tablou, ori pe coperta ziarului Washington Post.

ALTE GALERII FOTO CU CEI DOI IUBIŢI:



Năstase şi Brigitte
image
image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite