Locuinţe şi terenuri executate silit la preț chilipir, publicate online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai ieftină proprietate rezidenţială scoasă la licitaţie este o garsonieră de 18,5 metri din Oradea, care are un preţ de pornire de 11.700 de euro, iar cea mai scumpă este un apartament cu două camere cu o suprafaţă de 41 de metri pătraţi, din Hunedoara, cu un preţ de pornire de 62.250 de euro. muturile.

Teren la marginea Timişoarei, spaţiu comercial în Reşiţa, garsonieră în Oradea sau apartament în Hunedoara sunt doar câteva dintre cele mai recente proprietăţi din vestul ţării pe care băncile încearcă să le vândă la licitaţie.

Observând tendinţa potrivit căreia pe piaţa imobiliară îşi fac loc tot mai multe case, apartamente şi terenuri executate silit, unul din principalele portaluri imobiliare a lansat ieri o secţiune de licitaţii.

Ofertă la terenuri

Cea mai ieftină proprietate rezidenţială scoasă la licitaţie este o garsonieră de 18,5 metri din Oradea, care are un preţ de pornire de 11.700 de euro.

„Aproape jumătate dintre anunţurile promovate în acest moment în secţiunea destinată licitaţiilor sunt terenuri intravilane”, a declarat Daniel Crainic, manager de marketing la imobiliare.ro. Cel mai ieftin teren pentru construcţii din secţiunea de executări silite are 620 de metri pătraţi şi se află în Dumbrăviţa, la periferia Timişoarei, preţul de pornire fiind de 16.400 de euro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite