Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Află cum şi unde îţi poţi petrece timpul liber în acest sfârşit de săptămână în Timişoara.

SÂMBĂTĂ / Sărbătoresc arta creată de copii
Sâmbătă şi duminică, arta creată de cei mai mici dintre timişoreni va fi lăudată în cadrul „Festivalului de Artă a Copiilor”, un eveniment care are loc la nivel naţional. În oraşul de pe Bega, picii îşi vor expune lucrările la  Fundatia Rudolf Walther, unde vor putea participa şi la ateliere de creaţie. Mai mult, micuţii vor avea parte şi de reprezentaţii de teatru, dar şi de momente muzicale. Duminică, toate lucrările premiate, semnate de copii şi realizate pe tema „Zeităţi ale apei”, vor fi expuse de la ora 10.00.

SÂMBĂTĂ / Defilarea frumoaselor din Banat
Weekendul acesta este rezervat celor care îşi doresc mai mult ca orice să devină ambasadoarele frumuseţii bănăţene la Miss Universe. În 15 şi 16 mai, de la 12.00 la 20.00,  toate domnişoarele care au încredere în calităţile lor fizice, dar şi în personalitatea şi inteligenţa lor, sunt aşteptate să vină la preselecţia pentru Miss Universe România, la Iulius Mall. Una dintre condiţiile de bază pentru frumoasele să defileze în faţa juriului este ca ele să fi împlinit deja 18 ani până la 1 februarie anul acesta.

Rembrandt la muzeu
Muzeul de Artă din Timişoara prezintă o expoziţie inedită, în premieră, ce curpinde peste 100 de gravuri ale celebrului pictor olandez Rembrandt. Alături de ele, vor fi expuse şi alte picturi olandeze.

Distracţie în Iosefin
Timişorenii sărbătoresc cu mic cu mare în acest weekend „Zilele Cartierului Iosefin”. În cadrul evenimentului vor avea loc expoziţii, spectacole de teatru şi chiar meciuri de fotbal sau spectacole de folclor.

Muzică veche pe Bega
Până la finalul săptămânii timişorenii pot auzi ritmuri uitate de mult la „Festivalul de muzică veche”. Recitalurile şi concertele vor avea loc la Filarmonică sau la Biserica Evanghelică Lutherană din Timişoara.

Poveste pe net
„Website Story” este ultima revelaţie românească de pe marile ecrane. Filmul rulează la Cinema City  de la 19.15. O răzbunare care începe şi se termină pe internet face subiectul filmului lui Dan Chişu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite