Proxenet la 16 ani: iubita minoră l-a turnat la Poliţie pentru că o obliga să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Tarko şi Daniel Moldovan împart aceeaşi celulă
Robert Tarko şi Daniel Moldovan împart aceeaşi celulă

Un adolescent arestat pentru că făcea trafic cu minore împarte celula cu un elev judecat pentru pedofilie. Unul dintre tineri a fost arestat fiindcă şi-a trimis prietena să se prostitueze, celălalt a violat trei fetiţe.

Judecătorii au fost nemiloşi cu Daniel Moldovan, de 16 ani, care a fost arestat peste 19 de zile, acuzat de proxenetism, trafic de minori şi de femei şi constituire de grup infracţional organizat. Tânărul este acuzat că împreună cu părinţii şi alte rude a făcut parte, începând cu anul 2008, dintr-o reţea din Timişoara, care a obligat zeci de minore să se prostitueze, după cum spun procurorii DIICOT. Din boxa acuzaţilor, Daniel a cerut joi, magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, să fie cercetat în libertate.

A fost turnat de iubita sa
El a ajuns după gratii după ce iubita de 16 ani cu care îşi împărţea viaţa şi cu care trăia o poveste de dragoste l-a denunţat la poliţie că o obligă atât pe ea, cât şi pe alte fete, să se prostitueze. „Nu există probe împotriva lui Daniel Moldovan, care are doar 16 ani, din câte ştiu eu până în prezent. Există o plângere la dosar făcută de concubina sa. Cred că aceasta este minoră, dar nu ştiu cu siguranţă. Alte probe nu există”, a declarat Septimiu Secoban, avocatul celor şase persoane arestate. 

Coleg cu acuzatul de pedofilie
Daniel Moldovan se află în Arestul Poliţiei Timiş în celula minorilor, pe care o împarte cu Robert Tarko, un alt adolescent în vârstă de 16 ani. Elev în clasa a IX-a la liceul din Gătaia, Tarko e judecat pentru că şi-a violat trei verişoare în vârstă de zece, nouă şi respectiv şapte ani. Elevul a fost arestat de poliţişti, după ce a încercat să o violeze şi pe cea de-a patra fetiţă, care are doar cinci ani. Aceasta a povestit mamei sale că băiatul a încercat să o agreseze sexual, iar femeia a anunţat poliţia.

Le ameninţa cu bătaia
Procurorii l-au trimis în judecată pe tânăr, după ce Tarko a fost arestat în 12 octombrie. „Din declaraţiile părţilor vătămate minore rezultă că inculpatul le ducea cu forţa într-o colibă din apropierea casei sau în bucătăria locuinţei, unde le dezbrăca şi le obliga să întreţină relaţii sexuale normale sau anale cu el prin ameninţare cu bătaia sau cu moartea, deşi minorele plângeau şi strigau să le lase în pace”, au scris în actul de acuzare procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite