Super-vedeta sârbă Lepa Brena, folosită într-o ţeapă cu iz electoral dată de primarul municipiului Lugoj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lepa Brena nu a fost contactată încă în vederea concertului de la Lugoj
Lepa Brena nu a fost contactată încă în vederea concertului de la Lugoj

Prezenţa cântăreţei în localitatea timişeană a fost anunţată pentru august, dar aceasta nu a fost contactată de organizatori. Lepa Brena a ridicat pretenţii exagerate, cerând 50.000 de euro pentru a concerta pe stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara.

Primarul Lugojului, Iosif Boldea, s-a lăudat în mai multe conferinţe de presă că la Ruga oraşului va cânta cunoscuta cântăreaţă Lepa Brena. „Fie în seara Rugii, fie a doua zi după Rugă, va avea loc un concert extraordinar susţinut de cea mai iubită interpretă din Serbia, Lepa Brena, care va fi prezentă la Lugoj împreună cu Ansamblul propriu. Spectacolul va avea loc în aer liber, în Piaţa Victoriei sau pe Platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor”, a spus Francisc Boldea, într-o conferinţă de presă.  Au apărut şi sume ridicol de mici pentru Lepa Brena, care se ridică la cel mult 5.000 de euro.

Adevărul este cu totul altul. Deşi se laudă că o aduc la Lugoj pe cântăreaţa care a făcut ravagii în perioada fostei Iugoslavii, reprezentanţii Primăriei Lugoj nu au discutat cu Lepa Brena şi nici cu managerul artistei.



Pretenţii exagerate

Contactat telefonic, primarul din Lugoj a recunoscut că negocierile nu au avut loc şi că săptămâna viitoare, cineva va merge la Belegrad pentru a această problemă. „Nu pot să vă spun încă nimic. Noi vrem să o aducem pe Lepa Brena la Ruga de la Lugoj, iar pentru asta vom merge la Belgrad pentru a discuta cu managerul artistei. Sumele care au apărut nu sunt reale”, a declarat Francisc Boldea.

Reprezentanţii Primăriei Timişoara a încercat să o aducă pe Lepa Brena de Ziua Timişoarei, însă s-au lovit de pretenţii foarte mari din partea sârboaicei, care a cerut nici mai mult, nici mai puţin decât 50.000 de de euro pentru un concert pe stadion.

Lepa Brena, imagine de pe site-ul oficial al vedetei

Lepa Brena a mai concertat la Timişoara în 1984, când fostul stadion „1 mai” a fost umplut până la refuz. Peste 40.000 de oameni au asistat la cel mai mare concert susţinut de un artist de peste hotare pe timpul lui Ceauşescu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite