Cu ce servicii atrag ungurii clienţi la ştrand şi pe timp de iarnă FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii bazelor de agrement din Ungaria au înţeles nevoile turiştilor de weekend şi au investit în servicii care le aduc profit. Peste 50 la sută din clienţii ungurilor sunt români care preferă ştrandurile de peste graniţă, în defavoarea staţiunilor româneşti.

Fuga de stresul zilnic, de agitaţia oraşelor, de serviciul copleşitor care cere mai mult de opt ore pe zi înseamnă pentru mulţi români din zona de vest o escapadă la ştrand. Două zile de bălăceală, eventual masaj, tratamente de înfrumuseţare, jocuri în apă, jacuzzi sunt alegerea perfectă de weekend.



În România, opţiunile ar fi Băile Herculane, Buziaş, Băile Lipova sau Calacea, ori Băile Felix. Tot ce poţi vedea în aceste staţiuni sunt ruinele comuniste sau mici pensiuni luxoase care îi oferă puţine variante de petrecere a timpului liber. În Băile Felix ştrandurile sunt mai curate ca altă dată, parţial modernizate, dar pot fi o destinaţie de weekend mai mult vara.
„Avem un proiect pentru o bază de agrement care va fi la fel ca cele din vest. O să fie 14 bazine şi vom avea mai multe servicii. Este o investiţie de 20 de milioane de euro", a spus Ioan Serac, directorul societăţii Turism Felix. 

image

Până la amenajarea unor baze de agrement moderne, care să satisfacă toate gusturile turiştilor de toate vârstele, vecinii de peste graniţă taie bilete la fiecare sfârşit de săptămână pentru clienţii din România. Ungurii au înţeles că trebuie să ofere servicii integrate, de la cele de relaxare, la cele de distracţie şi până la mâncarea pe care turiştii o pot cumpăra în interiorul ştrandurilor. Micile fast-food-uri sunt amenajate în locaţii retrase, fără să fie afectată atmosfera din bazinele de înot sau cele de masaj.



Cel mai mare SPA din Europa de Sud-Est se deschide lângă graniţa României cu Ungaria


CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE



Citeşte mâine pe timisoara.adevarul.ro cum poate fi caracterizat turismul românesc din zona de vest.

image

Pozele au fost preluate de pe site-ul de prezentare al Aquapolis Debrecen

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite