Început de şcoală pe gustul celor mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de elevi din clasele I-VIII s-au distrat copios la Şcoala Generală din Dumbrăviţa cu delicii culinare, concursuri, desen şi multe premii. Copiii de la mai multe şcoli din oraş au participat la activităţi creative diversificate cu ocazia Zilelor Dumbrăviţei.  Copiii de la mai multe şcoli din oraş au participat la activităţi creative diversificate cu ocazia Zilelor Dumbrăviţei. 

Elevii de la Şcoala Generală din Dumbrăviţa şi colegii lor de la Liceul Pedagogic, Şcoala Generală numărul 25 şi Colegiul Naţional „C. D. Loga” din Timişoara au avut astăzi o zi plină. Micuţii s-au întrecut în talent la pictură, şi-au dovedit cunoştinţele de limbă engleză, dar s-au întrecut şi în proiecte prezentate pe smart-board-uri.

Ce au gătit elevii

Mai mult, copiii şi-au ajutat profesoarele să pregătească delicii culinare specific româneşti, ungureşti, franţuzeşti, dar şi americane. „N-am mai gustat ceva mai bun, cred că în viaţa mea”, a spus Flavius Iaţin, de 9 ani, care împreună cu colegii lui Denis şi Vlad au savurat cu poftă o budincă americană.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite