Crater capcană în mijlocul unei străzi din Timişoara, pe o trecere de pietoni GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii de pe strada Belgrad din cartierul Ronaţ s-au trezit în această dimineaţă cu o groapă în mijlocul străzii. În craterul format chiar pe trecerea de pietoni putea intra liniştit un om. Reprezentanţii Aquatim spun că situaţia este una aproape normală.



Şefii de la Drumuri din Primăria Timişoara au realizat un control în oraş şi au constat că mai multe lucrări executate toamna trecută sunt de proastă calitate. Primăria a dispus repararea străzilor pe cheltuiala firmelor. În timp ce muncitorii de la drumuri astupau gropile în diferite zone din oraş, pe strada Belgrad a apărut un adevărat crater în asfalt.


click pe poze pentru galerie foto

image
image


„M-am trezit azi dimineaţă şi am văzut groapa. Am luat imediat o creangă şi am pus-o să nu cadă vreo maşină, apoi am sunat la Aquatim”, a spus Ştefan Ghiroceanu, un pensionar din zonă. „Este lângă un cămin de canalizare. Reţeaua este funcţională. Probabil este o deplasare a unui tub din cauza surpării pământului. Este posibil să se fi infiltrat şi apă de ploaie. Se întâmplă şi incidente de acest gen”, a spus directorul tehnic al Aquatim, Nicolae Ghelsingher.

Când am văzut groapa, am pus o creangă să nu cadă vreo maşină.
Ştefan Ghiroceanu, pensionar

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite