Accident violent între două BMW-uri în Timiş: una dintre maşini a picat în gol trei metri. Şase victime au fost duse la spital! FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoseaza Timişoara - Lugoj, în zona localităţii Chizătău, este blocată luni dimineaţa din cauza unui accident grav în care au fost rănite cinci persoane. Mai multe ambulanţe sunt la faţa locului pentru a acorda prim ajutor răniţilor.

UPDATE, 09.20 - Sorin Dobra, în vârstă de 28 de ani, este şoferul uneia dintre BMW-uri. El călătorea alături de patru prieteni de la Lugoj la Timişoara. "Chiar în momentul în care am ajuns pe pod am observat că un BMW alb, cu numere de Dolj, vine cu viteză spre noi. Celălalt şofer nu a schiţat în niciun moment că ar fi conştient de ce se petrece. Nici măcar nu a frânat ca să nu intre în noi. După coliziune, BMW-ul a picat de pe pod. Eu m-am lovit la cap, prietenii mei au şi ei ceva răni,  dar cele două persoane care se aflau în maşina cu numere de Dolj am înţeles că sunt în stare critică", a spus Sorin Dobra.

image

UPDATE 08.00 - Traficul s-a reluat pe drumul naţional Timişoara - Lugoj pe un singur sens, şoferii circulând alternativ la indicaţiile poliţiştilor.

Poliţia Rutieră dirijează traficul pe rute ocolitoare până când şoseaua va fi eliberată. La faţa locului a fost chemat şi un echipaj de descarcerare. Se pare că accidentul a fost extrem de violent, astfel că, înainte ca medicii să poată interveni, pompierii trebuie să scoată victimele din maşini.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

image

Din primele informaţii, două maşini s-au ciocnit frontal pe un pod, iar în urma impactului un autoturism a zburat de pe pod pe malul apei. Într-una dintre maşini erau cinci persoane, iar în cea care a picat de pe pod erau două persoane, şoferul acestei maşini fiind în stare gravă.  Circulaţia este blocată în zona podului, iar pe ambele sensuri de mers s-au format deja cozi de maşini ruta Timişoara - Lugoj fiind una dintre cele mai circulate din vestul ţării de traficul de mare tonaj.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite