Cinematecă gratuită pentru timişorenii cărora le plac filmele bune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinefilii sunt aşteptaţi în această seară, de la ora 18.00, la o seară specială de film: „Reconstituirea“, în regia lui Lucian Pintilie. Invitaţia va fi reluată în fiecare seară de marţi cel puţin până la sfârşitul lunii mai. Deocamdată sunt programate filme româneşti.

Pelicula va rula în sala de conferinţe a Bibliotecii Centrale Universitare „Eugen Todoran“, situată la parterul clădirii. Fiecare film va fi precedat de o scurtă prezentare, iar după proiecţii vor avea loc discuţii pe marginea filmelor vizionate. Proiecţiile vor continua în fiecare zi de marţi a lunii. Spectatorii îl vor regăsi în rol de moderator pe Marian Rădulescu, cel care a participat, de-a lungul anilor, la realizarea mai multor seri de film în Timişoara. Intrarea este liberă.

Timişorenii pasionaţi de filme vechi şi bune mai pot urmări pelicula „Croaziera“ pe 19 aprilie, „Proba de microfon“ pe 3 mai şi „Secvenţe“ pe 10 mai. Pe 17 mai, seara, se va putea urmări filmul „Pădurea spânzuraţilor“. Vor urma „Nunta de piatră“, „Duhul aurului“ şi „Moara cu noroc“.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite